Lange zonwering lichtstraat

GOEDKOOP

Goedkoop serre buitenzonwering Helmond

EFFECTIEF

Zonwering.

Zonwering voor een piramide lichtkoepel

Op maat gemaakte zonwering voor piramide koepels

Welkom bij NG Screens, uw specialist in op maat gemaakte zonwering voor piramidale lichtstraten. Onze innovatieve zonweringscreens worden bevestigd met weervaste klittenband, waardoor de kosten voor zonwering op een piramidedak met onze screens relatief voordeliger zijn in vergelijking met andere beschikbare, duurdere constructies.

Eenvoudige installatie en verwijdering, geen technische kennis vereist

Onze op maat gemaakte screens zijn speciaal ontworpen voor piramidale lichtstraten en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd door iedereen, zonder technische kennis. Ze worden in het voorjaar geplaatst en in het najaar verwijderd en opgeborgen voor het volgende seizoen. Dankzij ons eenvoudige bevestigingssysteem met weervaste klittenband is de installatie en verwijdering een snelle en moeiteloze klus.

Directe vermindering van warmte, behoud van natuurlijke lichtinval

Heeft u te maken met overmatige warmte in uw piramidale lichtstraten? Onze op maat gemaakte zonwering biedt de perfecte oplossing. Na installatie zult u direct het verschil merken. Onze screens hebben unieke warmtewerende eigenschappen die een aanzienlijke vermindering van warmte mogelijk maken, waardoor de temperatuur in uw lichtstraten aanzienlijk wordt verlaagd. Hierdoor kunt u comfortabel werken of genieten van de ruimte zonder oververhitting.

Daarnaast behoudt u nog steeds een optimale lichtinval in uw piramidale lichtstraten. Onze screens verminderen de scherpte van het licht, waardoor het diffuus en aangenamer wordt voor uw ogen. U kunt dus blijven genieten van het natuurlijke licht zonder verblinding.

Besparing op energiekosten met gebruik van airconditioning**

Onze zonweringsscreens dragen niet alleen bij aan het comfort, maar ook aan kostenbesparingen. Wanneer u een airconditioningsysteem gebruikt, zal de vermindering van warmte ervoor zorgen dat de airco minder vermogen nodig heeft om te koelen. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

Kies voor duurzaamheid en efficiëntie

Bij NG Screens streven we naar duurzaamheid en efficiëntie. Onze op maat gemaakte zonwering is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. U kunt erop vertrouwen dat onze screens lang meegaan en betrouwbare bescherming bieden voor uw piramidale lichtstraten.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons team van experts staat klaar

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Wij zijn echt velen malen goedkoper dan de aanbieders van mechanisch bedienbare screens. Dit omdat wij een eenvoudige, zonder enige technische kennis zelf te monteren zonwering leveren.

Lichtkoepel

Goedkoop

Lichtstraat

Simpel

Serre / veranda

Effectief

Zadeldak

Maatwerk

Al onze prijzen zijn inclusief bevestigingsmaterialen en verzendkosten binnen Nederland.
Wij geven 1 jaar 100% garantie op productie- en materiaalfouten.

Onze projecten

Heeft u een vraag of wilt u een offerte op maat?

Neem vrijblijvend contact op