Zonwering zadeldak

Op maat gemaakte screens voor zadeldaken

Welkom bij NG Screens, dé leverancier van op maat gemaakte screens voor zadeldaken. Onze screens bieden een perfecte oplossing om de warmte te verminderen en de lichtinval te optimaliseren, terwijl uw eigendommen beschermd blijven tegen verkleuring door de zon.

Eenvoudige zelfmontage, geen technische kennis vereist

Bij NG Screens begrijpen we het belang van gebruiksgemak. Daarom zijn onze screens ontworpen om eenvoudig door uzelf te worden gemonteerd, zonder dat technische kennis vereist is. Met duidelijke instructies en gebruiksvriendelijke systemen kunt u snel en moeiteloos genieten van de voordelen van onze op maat gemaakte screens.

Directe vermindering van warmte en behoud van natuurlijke lichtinval

Heeft u genoeg van de hitte die uw zadeldak binnenkomt? Onze screens bieden de ideale oplossing. Na installatie zult u direct een aanzienlijk verschil in warmte ervaren. Onze screens verminderen effectief de warmteoverdracht, waardoor uw binnenruimte aangenaam koel blijft, zelfs op de heetste dagen.

Wat nog beter is, is dat onze screens de natuurlijke lichtinval vrijwel onaangetast laten. U kunt nog steeds genieten van het prachtige daglicht dat door uw zadeldak naar binnen komt. Het enige verschil is dat het licht nu diffuus is, wat zorgt voor een prettigere ervaring voor uw ogen.

Bescherming tegen verkleuring en schade door de zon

Wij begrijpen dat uw eigendommen waardevol zijn en bescherming nodig hebben tegen schadelijke zonnestralen. Met onze screens hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Ze bieden een betrouwbare bescherming tegen verkleuring en schade. Alles wat direct in contact staat met de zon, zoals meubels, vloeren en decoraties, blijft beschermd en behoudt zijn oorspronkelijke kleur en kwaliteit.

Kies voor kwaliteit en maatwerk

Bij NG Screens streven we naar kwaliteit en maatwerk. Onze screens worden met de grootste zorg en precisie op maat gemaakt voor zadeldaken. We gebruiken hoogwaardige materialen die duurzaam en bestand zijn tegen de elementen, zodat u er langdurig van kunt genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste screens voor uw zadeldak. Transformeer uw ruimte en geniet van een comfortabelere omgeving met onze op maat gemaakte screens.

Ervaar het verschil met NG Screens