Lange zonwering lichtstraat

GOEDKOOP

Goedkoop serre buitenzonwering Helmond

EFFECTIEF

Over NG Screens

Onze zonwering is een eenvoudig, goedkoop en betaalbaar alternatief voor bestaande standaard mogelijkheden welke verkrijgbaar zijn voor een veelvoud van de kosten die wij berekenen! Wij hebben geen fysieke winkel, geen dure marketing en verkopen veelal online. Door onze screens simpel uit te voeren zonder afbreuk te doen aan de warmtewering kunnen wij de prijs laag houden.

De afgelopen jaren hebben wij bewezen een uiterst betrouwbaar en goed toepasbaar alternatief te bieden voor de bestaande veelal dure standaard zonweringsystemen. Daarnaast garanderen wij U aanzienlijk goedkoper uit te zijn met onze zonwering!

Omdat wij via het internet verkopen vragen wij u zelf de maten op te nemen middels een duidelijke meetinstructie die U van ons ontvangt. Omdat de maten door u zelf worden opgenomen worden de kosten hiervan ook niet doorberekend en dat scheelt weer in de totaal kosten. Uiteraard is het na overleg ook mogelijk dat wij komen inmeten en monteren. Wij dienen hiervoor dan wel enige kosten in rekening te brengen.

Wij begrijpen dat kopen via internet niet altijd het "vertrouwd" gevoel geeft van een bezoek aan een fysieke showroom. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op afspraak  ons adres in Geldrop, Noord Brabant te bezoeken waar wij U graag enkele voorbeelden laten zien van onze zonwering.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte op maat?

Neem vrijblijvend contact op