Zonwering

Zonwering zadeldak

Op zoek naar de meest voordelige zonwering in Nederland? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist in maatwerkoplossingen voor buitenzonwering op veranda’s, lichtstraten, zadeldaken en meer. Geniet met onze unieke zonwering van een aangename temperatuur en prettige lichtinval tijdens warme zomerdagen. Onze screens zijn beschikbaar in één uitvoering, met ongeëvenaarde zon- en warmtewerende eigenschappen.

Ontvang op maat gemaakte zonwering in elke gewenste vorm en afmeting tegen zeer concurrerende prijzen. Onze screens kunnen direct en moeiteloos worden gemonteerd, zodat je dezelfde dag nog kunt profiteren van de voordelen van zonwering.

De werking van onze screens is gebaseerd op een patroon van 2 gesloten stroken en 1 open strook. De gesloten stroken bestaan uit een laag van 70% Polyolefin en 30% Aluminium, waardoor warmteopname en infraroodreflectie tot een minimum worden beperkt. Dit resulteert in een koelere omgeving onder het overdekte gedeelte en beschermt tegen hinderlijke lichtinval. Bovendien zijn de screens vocht- en chemicaliënbestendig, en eenvoudig te reinigen met een huishoudelijk schoonmaakmiddel.

Onze screens zijn vervaardigd met sterke HDPE monofilament garen, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, zelfs onder extreme weersomstandigheden. Dankzij de open stroken is er natuurlijke ventilatie en wordt het zonlicht diffuus verspreid, waardoor je interieur wordt beschermd tegen verkleuring.

Het resultaat is een aanzienlijke verlaging van de temperatuur onder het overdekte gedeelte, tot wel 10°C koeler. ’s Avonds behoudt het de warmte langer, waardoor het binnen tot wel 5°C warmer aanvoelt. Onze screens voorkomen temperatuurstijgingen en beschermen tegen hinderlijke lichtinval. Ze weren de zon en laten de warmte buiten, voor een aangename temperatuur binnenshuis.

Het monteren van onze NG Screens is eenvoudig en kan met klittenband, drukknopen of zuignappen, afhankelijk van de toepassing. Onze screens zijn lichtdoorlatend, weer- en stormbestendig. De montage duurt doorgaans tussen de 30 en 120 minuten, afhankelijk van de situatie.

Heb je geen geschikte montageplaats of een lastig bereikbare locatie? Geen probleem! We denken graag met je mee en bieden eenvoudige en betaalbare oplossingen. Indien gewenst kunnen we ook de montage verzorgen binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven.

Enkele voordelen van onze screens op een rijtje:

 • Tot wel 20% warmtereductie
 • Verlaging van de binnentemperatuur tijdens zonnig weer
 • Isolerende functie geschikt voor alle seizoenen
 • Eenvoudige montage met klittenband of zuignappen
 • Sfeervolle lichtinval door zonlichtfiltering
 • Geen storende schaduwvorming
 • Vertraging van interieurverkleuring
 • Bescherming tegen hagelschade op polycarbonaat platen
 • Geluidsvermindering bij hevige regenbuien
 • Maatwerk in alle denkbare vormen
 • Scherp geprijsd!

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, WhatsApp of e-mail. We staan voor je klaar!

Telefoon: 06 30 85 07 84 E-mail: info@zonweringvoorthuis.nl