Lange zonwering lichtstraat

GOEDKOOP

Goedkoop serre buitenzonwering Helmond

EFFECTIEF

Werking screens

De screens hebben een patroon van 2 gesloten stroken en 1 open strook en zo verder.

Een gesloten strook bestaat uit een laag van 70% Polyolefin en 30% Aluminium.

Polyolefin heeft als materiaal eigenschap minimaal warmte op te nemen en dus isolerend tegen warmte werkt!

De aluminium laag reflecteert de infrarood warmte, waardoor er een minimale warmte ontwikkeling ontstaat op objecten en personen waardoor het ongewenste warmte tegengaat!

Door deze unieke samenstelling van materialen is het bestand tegen vocht en chemicaliën, hierdoor is de screen eenvoudig te reinigen met een huishoudelijk schoonmaakmiddel.

 

NG-Screen-zonwering-materiaal-voorbeeld
screen zonwering

Duurzame materialen

De stroken zijn op een unieke wijze geweven met een sterke HDPE monofilament garen, indien er bijvoorbeeld een scheur inkomt daar een scherp voorwerp zal deze niet verder uitscheuren. Tevens biedt deze combinatie van duurzame materialen een lange levensduur zelfs onder extreme weersomstandigheden.

Vanwege de open stroken is er een natuurlijke ventilatie die zorgt voor een extra afvoer van warmte, een andere functie is om het zonlicht diffuseren zodat er geen fel zonlicht naar binnenkomt. Dit beschermt uw interieur tegen verkleuring!

Aanzienlijke temperatuurverlaging

Het resultaat is een aanzienlijke temperatuurverlaging onder het overdekte gedeelte, waardoor het tot wel 10° C koeler kan gaan aanvoelen. In de avond houdt het de warmte langer vast, dit door zijn isolerende werking, hierdoor kan het dan weer tot 5° C warmer aanvoelen wat weer prettig kan zijn bij een veranda. Screens voorkomen dus een temperatuurstijging en beschermen tevens tegen storende lichtinval. Ze houden de zon tegen en de warmte buiten, waardoor er binnen een aangename temperatuur is.
Vergelijk het maar met de terrasverwarming die je aanzet als het frisser wordt en het verschil als je deze uitzet. Dat is wat onze screens doen met de infraroodwarmte van de zon.

Verschil in warmte met en zonder zonwering

Heeft u een vraag of wilt u een offerte op maat?

Neem vrijblijvend contact op