Lange zonwering lichtstraat

GOEDKOOP

Goedkoop serre buitenzonwering Helmond

EFFECTIEF

Eenvoudige montage

klitteband zonwering veranda

Bevestigen van de NG Screens:

Er zijn diverse mogelijkheden om de zonwering te monteren, wij adviseren u graag in het vinden van een oplossing voor uw toepassing. In de meeste gevallen adviseren wij klittenband, omdat deze eenvoudig te monteren is. In een enkele uitzondering is adviseren wij drukknopen voor buitengebruik dit is bij sommige constructies een beter alternatief.

Onze screens zijn door de klittenbandmontage niet in- of uit te rollen, in het voorjaar kunnen ze geplaatst worden en in het najaar verwijderd. Ze zijn lichtdoorlatend, weer- en stormvast.

De NG Screens zijn eenvoudig te plaatsen deze worden zo afgeleverd dat ze direct klaar zijn voor montage. Dit is afhankelijk van de toepassing tussen de 30 en 120 minuten gedaan.

Geen of moeilijk bereikbare montageplaats?

Indien U denkt dat montage bij u niet mogelijk is, dan helpen wij graag met het zoeken of bedenken van een oplossing. Wij hebben goede ervaringen door montage met zuignappen! Vaak kunnen dit zeer eenvoudige en goedkope oplossingen zijn! Uiteraard is het in overleg en tegen geringe kosten ook door ons te plaatsen binnen een circel van 40 km rond Eindhoven.

Zuignap zuignappen montage