Waarom buitenzonwering van NG SCREENS?

zonwering infraroodlamp warmte

Voor het gebruik van buitenzonwering heeft iedereen zijn eigen reden, maar de belangrijkste is toch wel om warmte te weren. Naast onze zonwering zijn er nog vele andere te vinden. Maar waarom zijn NG Screens dan juist zo uniek? De warmte die je ervaart achter glas of onder een overkapping is de infrarood straling van de zon. Deze straalt door het glas, dringt diep door en verwarmt alles wat zich in de ruimte achter het glas bevindt. Alles wat opwarmt straalt deze warmte ook weer uit waardoor je een radiator effect krijgt dat nog lang doorwerkt ook nadat de zon weg is. De temperatuur achter het glas warmt zodoende behoorlijk op hetgeen men als zeer warm ervaart.

Onze screens reflecteren deze infraroodstraling maximaal en zorgen daardoor voor een maximale temperatuur reductie achter het glas!

Screens voor een zadeldak hoeven niet duur te zijn, wij hebben een simpel en relatief betaalbare oplossing hiervoor die zonder enige technische kennis zelf te monteren is in minder dan 1 uur!

Een uitvalscherm of andere mechanische zonwering is een kostbare aangelegenheid. De kosten hiervoor zitten doorgaans in de materialen en intensieve bewerkingsstappen. Uiteraard krijgt u hiervoor een prachtig zonweringssysteem.

Ons systeem echter is een budget alternatief dat tevens in zonwering en zonlicht doorlatendheid verschilt. NG Screens hebben een hoger warmte werend rendement en laten gefilterd zonlicht door en verduisterd dus niet.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw zadeldak en eventueel een vrijblijvende prijsopgave. Hiervoor hoeft u alleen de lengte en de breedte van het zadeldak op te geven.