Lange zonwering lichtstraat

GOEDKOOP

Goedkoop serre buitenzonwering Helmond

EFFECTIEF

Zonwering.

Zoekt u zonwering om uw bedrijfshal in de zomer koel te houden?

Bij NG Screens bieden we op maat gemaakte zonwering voor lichtstraten op bedrijfsruimten. Onze unieke zonwering is speciaal ontworpen voor gebogen lichtstraten en hebben uitstekende warmtewerende eigenschappen.

Onze zonwering zorgt voor directe vermindering van warmte, terwijl het natuurlijke licht behouden blijft. Hierdoor wordt de temperatuur in uw bedrijfsruimte aanzienlijk comfortabeler zonder concessies te doen aan het lichtinval.

Naast het directe comfort biedt onze zonwering nog meer voordelen. U kunt besparen op energiekosten, doordat uw koelsystemen minder energie hoeven te verbruiken. Bovendien stimuleert een aangename werkomgeving de productiviteit van uw medewerkers.

De investering in onze hoogwaardige zonweringsystemen wordt snel terugverdiend dankzij de energiebesparingen en verhoogde productiviteit. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en een vrijblijvende offerte te bieden.

Transformeer uw werkruimte in een comfortabele en energiezuinige omgeving met NG Screens.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Wij zijn echt velen malen goedkoper dan de aanbieders van mechanisch bedienbare screens. Dit omdat wij een eenvoudige, zonder enige technische kennis zelf te monteren zonwering leveren.

Lichtkoepel

Goedkoop

Lichtstraat

Simpel

Serre / veranda

Effectief

Zadeldak

Maatwerk

Al onze prijzen zijn inclusief bevestigingsmaterialen en verzendkosten binnen Nederland.
Wij geven 1 jaar 100% garantie op productie- en materiaalfouten.

Onze projecten

Heeft u een vraag of wilt u een offerte op maat?

Neem vrijblijvend contact op